Loading...
Wie ben ik? 2018-02-01T15:29:50+00:00

OPGEGROEID IN EEN FAMILIEBEDRIJF, UITGEGROEID TOT COACH


Ik ben Peter van den Dool, coach en trainer bij Actreevate. Met Actreevate begeleid ik familiebedrijven richting een gezonde toekomst. Sinds begin 2000 heb ik zelf niet anders gedaan. Binnen het eigen familiebedrijf heb ik als mede-eigenaar diverse operationele functies gehad. Vooral door mijn rol in de Raad van Advies en het Stichting Administratiekantoor heb ik de praktijk van heel dichtbij gezien. De drijfveer om mensen verder te helpen is er altijd al geweest. Die passie, gecombineerd met mijn ervaring in het familiebedrijf, was in 2015 het begin van iets nieuws: Actreevate.

Ik ken de wereld van het familiebedrijf van binnenuit. Ik ben betrokken geweest bij de strategie, bij de financiën, bij de overdracht. Met ons bedrijf hebben we goede perioden afgewisseld met mindere. We hebben te maken gehad met leiderschapsissues. Die ervaringen breng ik één voor één in binnen Actreevate. Ik als coach en trainer, echtgenote Elle als sparringpartner achter de schermen en voor de administratieve support.

VERBINDEN ALS CENTRALE KRACHT

Mijn kracht ligt in het verbinden. In het verbinden van mensen, in het verbinden van de zakelijke en emotionele kanten van familieleden. De ene keer door spanningen of wrijvingen weg te nemen. De andere keer door een compleet bedrijf één heldere visie te laten delen. Met mijn aanpak versterk ik structuren en verhelder ik strategieën. Of breng ik die strategie aan als die er niet is.

EEN ONDERNEMENDE COACH GAAT VERDER

Juist die aandacht voor mensen, gecombineerd met mijn eigen ondernemerschap, maakt dat ik anders kijk. Scherper analyseer. En toekomstbestendiger adviseer. In het belang van het bedrijf én de familie. Mijn leeftijd – ik ben van 1982 – is daarbij een groot voordeel: omdat mijn inbreng vaak in het belang van toekomstige, dus jongere generaties is en ik meer aansluit bij de tijdgeest.

PETER VAN DEN DOOL

COACH EN TRAINER

EEN ONDERNEMENDE COACH GAAT VERDER

NEEM CONTACT OP